Raksaliivi pupu luumu

44.90 

Lasten raksaliivi!

Puuha-Petskulle ja Raksa-Retulle ja ihan kaikille muillekin mestareille ihan oma ja oikea heijastinliivi! Siis sellainen, jolla onnistuu myös majan rakennus ja nikkarointipuuhat takapihalla ja autotallin takana. Tämä heijastinliivi on myös mainio aarrejahtiin ja seikkailuihin, koska siinä on irrotettava tasku timanteille sekä taikapähkinöille. Superkepin voi ripustaa matkaan lenkkiin, niin se ei huku seikkailuissa sekään. Pyykinpesijää ilahduttaa tasku, josta kaikki kivet on helppo tyhjentää ennen pyykkiin laittoa.

Sankari saa kirjoittaa nimitaskuun oman nimensä ja niin seikkailu voi taas alkaa!

 

Poista

Tuotekuvaus

Heijastinliivillä on CE-merkintä.

Raksaliivi on tehty vahvasta työvaatekankaasta, joka kestää kulutusta ja käyttöä. Liivin etupuolella on on leveä EN 471 standardin vaatimukset täyttävä heijastinnauha ja tasku nimilapulle. Mukana tulee kortti, jossa paikka nimelle. Toisella puolella on ihana söpöläisen pupun kuva, joka on tehty harmaasta EN 471 standardin vaatimukset täyttävästä heijastinkankaasta ja posket polyakryylihuovasta.

Liivin sivuilla on leveät kuminauhat.

Koko S on mitoitettu 2-4 -vuotiaille pidettäväksi ulkovaatteiden päällä. Liivin leveys on n. 40 cm ja mitta olalta helmaan n. 44 cm.

Hinta sisältää arvonlisäveron (24 %).

Lisätietoja

Koko

,